Arta și știința actorului: Strategii secrete corp-minte

Arta și știința actorului: Strategii secrete corp-minte – Teatroformattivo

Autor: Gianluca Testa

Traducere de Cassandra Dragos

Editor: Teatroformattivo

Machetă de Valeria De Vecchi

Pagini: 152

REZUMAT

Expresivității Generative™ este o tehnică de actorie și o metodă de evoluție personală deja cunoscută și răspândită la nivel internațional, și se naște din nevoia de a răspunde la două întrebări:
Cum poate arta și știința actorului să devină o metodă de îmbunătățire a vieții individului, influențând structura experienței subiective și sporind impactul comunicării verbale, paraverbale și non-verbale, asupra lui și a celorlalți?
Cum pot fi unele dintre cele mai recente descoperiri ale științei în domeniile psihologiei, comunicării și lingvisticii, să perfecționeze arta actorului, abilitatea lui să se identifice cu un personaj și să interpreteze o scenă într-un mod credibil?
Expresivitatea generativă este o metodă de transformare personală care poate spori capacitatea de a genera stări și de a îmbunătăți performanța prin impactul comunicării verbale, paraverbale și non-verbale, asupra noastră și a celorlalți, modificând percepția senzorială si emoțională a lumii din jurul nostru și creând noi realități, posibilități și resurse. 

LINK

https://it.scribd.com/book/577497229/Arta-%C8%99i-%C8%99tiin%C8%9Ba-actorului-Strategii-secrete-corp-minte

https://www.barnesandnoble.com/w/arta-i-tiin-a-actorului-gianluca-testa/1141639930?ean=9791221349863

https://www.lehmanns.de/shop/geisteswissenschaften/59351557-9791221349863-arta-si-stiinta-actorului

https://store.streetlib.com/filosofia/arta-i-tiin-a-actorului-strategii-secrete-corp-minte-623525/

TRADUCATOR

CASSANDRA DRAGOS

Casandra Dragos Brindusoiu, nume de scenă Cassandra Dragos, nascută în 1 iulie 1996, în  Sighetu – Marmatiei, România, este o actriță italo-română și traducătoare în limba română a cărții Arta si știința actorului publicată de Teatroformattivo. A fost aleasă ca ambasadoare  și reprezentantă a metodei expresivității generative în România.

Pubblicità